søndag 3. november 2013

Sprett champagnen

Men bare den lille flaska. Nå skal jeg snart legge ut noen bilder, for i kveld gjorde vi oss endelig ferdig utendørs. Småplukk må jeg nok innse at det blir igjen, men det skal faktisk få stå til vi kan ta det samlet. Hurra! HURRA! Oi, det er nesten helt urealistisk, så mange kvelder vi har stått ute, og nå skal vi inn. Da kan vi også avsløre målet vi hadde for vår egen del for utendørs-arbeidet, det var å være ferdig 5. oktober. Da startet elgjakta. Og Vegard hadde veldig lyst til å kunne fokusere helt og helhjertet på jakt, men måtte nok stå med beina i begge leire. For det sprakk grundig. Men idag, nesten en måned på etterskudd, slo vi på de siste påbord på gavlveggen. Og feiret med julebrus fra Hamar. Vi vet at det er altfor tidlig, men følte et sterkt behov for å feire, og det var det mest fornuftige vi hadde i hus på en søndagskveld. Når Hamar og Lillehammer-julebrusen plutselig var på den lokale prixen eide jeg nemlig ikke evnen til å ha is i magen. For det hadde jeg i fjor. Resultat: Ikke noe julebrus i magen iallefall. Jeg er tydeligvis ikke den eneste som er glad i den i Rissa.

Men jeg avslører også neste delmål, det er skikkelig hårete, men vi hopper i det:

Å bli ferdig med det nye kjøkkenet til jul!

På onsdag var vi på ikea og tegnet det, la det inn på anbud, og alt er klart til å bestilles. Så da var vi ett skritt nærmere. Og idag hadde vi Øyvind (elektriker) på befaring, samt at vi fikk skysset sofaen bort til John og Edith, så da er så godt som halve stua tom allerede. Men er det noe jeg har lært av de siste ukene, så er det at når du tror du straks er ferdig, da er det fortsatt ganske mye igjen. Så vi får bare jobbe med målet, men være klinkende klar over at det er en fallhøyde, slik at vi ikke blir skuffet hvis det ikke går. Er tross alt andre ting som skal ordnes til jul også ;-)

Ny uke står for døren, velkommen skal du være!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar